УКР РУС

Кардаш: Впевнений, із Шапаренка вийде класний футболіст

28 грудня 2017 Читать на русском

Колишній хавбек Карпат і Динамо поділився думками про "динамівську" молодь.

Відомий український футболіст Василь Кардаш вважає, що процес залучення молодих талантів до першої команди київського Динамо розпочався ще за керівництва Сергія Реброва, а зараз таких гравців побільшало, повідомляє Динамо Киев от Шурика.

"Чесно кажучи, і до Шапаренка було чимало футболістів, які проводили два-три феєричних матчі і, в підсумку, зникали з поля зору. Не хочеться, щоб він пішов цією ж дорогою. Думаю, Микола довів своєю грою, що може конкурувати з гравцями основи.

Динамо цікавиться оборонцем Янг Бойз Нуху, – Бурбас

Головне це довіра тренерського штабу. Якщо Шапаренко буде так і надалі працювати, удосконалювати свою гру, то з нього вийде першокласний футболіст. Задатки для цього в нього є. Важливо, що молоді гравці потрапили до першої команди не авансом, а заслужили власною грою. Ситуація в країні, коли не кожен якісний футболіст погодиться переїхати сюди, відкриває шлях молоді до основи", – підсумував Кардаш.

19-річний Микола Шапаренко дебютував за Динамо в матчі із Зіркою в листопаді. До зимової паузи молодий талант встиг взяти участь у 7 матчах у всіх турнірах.

Хацкевич: Шапаренко, Русин і Миколенко в основному складі Динамо – це всерйоз і надовго