УКР РУС

Караваєв: Вгадав, що Словаччина й Чехія дістануться нам у суперники

19 лютого 2018 Читать на русском

Хавбек Зорі та збірної України Олександр Караваєв прокоментував жеребкування Ліги націй, за підсумками якого суперниками "синьо-жовтих" стануть Словаччина та Чехія.

"Чи чекаю найближчого збору збірної України? Чекати можна, але чи потраплю я до головної команди країни, залежить від тренерів. Зі свого боку намагаюся працювати на максимумі, а там подивимося. Тим більше, що до іспитів збірної ще більше місяця, тому зараз усі думки — про вдалий виступ Зорі в чемпіонаті.

Суперники в Лізі націй? Упевнений, що поєдинки будуть цікавими. Словаки, проти яких мені довелося зіграти минулої осені, запам'яталися своєю дисциплінованістю. А чехи — постійні учасники чемпіонатів Європи, тому їхня сила відома всім. Але, знаючи потенціал збірної України, вважаю, їй до снаги виграти цю групу. До речі, я вгадав, що Словаччина й Чехія дістануться нам у суперники (посміхається). Про це напередодні жеребкування я сказав Руслану Бабенку, з яким ми ділили одну кімнату на зимових зборах Зорі", – цитує Караваєва офіційний сайт ФФУ.

Нагадаємо, 14-го лютого збірна України проведе товариський матч проти Японії.