УКР РУС

Караваєв: Треба кожному покопатися в собі

15 вересня 2017 Читать на русском

Півзахисник Зорі Олександр Караваєв прокоментував поразку своєї команди від Естерсунда (0:2).

"Дуже прикро програвати в таких матчах. Розбирали суперника, і мені здається, що в чемпіонаті або проти ПАОКа вони набагато краще зіграли, ніж сьогодні.

Ми мали стільки моментів, а вони один раз в першому таймі дійшли до воріт і після перерви в епізоді з голом. Вони і так сідали до своїх воріт, а потім взагалі все разом сіли, тому важко було забити. Дуже прикро і немає слів. Начебто створюємо моменти і переграємо суперника, але не забиваємо. Це сильно тисне морально.

Якщо суперник створює один момент за гру, а ми їх не обіграємо, то потрібно повністю переглянути своє ставлення. Так не можна грати. Перш за все, треба кожному покопатися в собі, зібратися разом і поговорити. Якщо хочемо далі прогресувати і займати якісь місця в Лізі Європи або чемпіонаті, то потрібно викладатися не на 100%, а на 200%, і реалізовувати свої моменти", – цитує Караваєва Sport Arena з посиланням на ТК Футбол 1.

Вернидуб: Склалось таке враження, що на поле вийшли зірки

Нагадаємо, вчора Зоря в рамках першого туру групового етапу Ліги Європи вдома в Львові програла Естерсунду з рахунком 0:2.