УКР РУС

Караваєв став амбасадором команди переселенців – у співтворцях колишній прес-аташе Шевченка у збірній України

11 червня 2023 Читать на русском

Футболіст, батьки якого відчули, що таке жити в окупації, приєднався до гуманітарно-спортивного проекту.

Захисник Динамо і збірної України Олександр Караваєв став амбасадором футбольної команди Мрія-Гостомель, за яку виступають внутрішньо переміщені особи, написав на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram Микола Васильков.

Полісся може підписати захисника Динамо та збірної України

Колишній прес-аташе Андрія Шевченка у збірній України має безпосереднє відношення до колективу, який грає у чемпіонаті Бучанського району Київської області. Він став одним з організаторів команди разом із Дмитром Дубасом, блогером та своїм партнером по волонтерському проекту "Рестовратор. Картопляне військо".

"Підтримка переселенців у цей трагічний час – завдання для кожного з нас. Грандіозно, що це вдається робити через футбол, ця гра завжди об'єднувала людей", – сказав Караваєв.

"Ми дуже раді прийняти в нашу родину Сашка, я давно знайомий з ним особисто, знаю його родину з Херсону. Волонтери нашого штабу буквально вчора евакуювали людей з їхнього будинку на острові в Херсоні. Караваєв уже другий публічний амбасадор Мрії. Першим у травні став ведучий Ігор Кондратюк", – додав Васильков.

До слова, під час кожного домашнього матчу клубу в Гостомелі відбувається гуманітарний фестиваль, а команди на поле виводять діти з родин ВПО, які мешкають у регіоні.

Нагадаємо, батьки Олександра Караваєва перебували в окупованому Херсоні й навіть після звільнення відмовились покидати рідне місто. Нещодавно їхнє помешкання зазнало підтоплення після підриву Каховської ГЕС.

"Все дуже інтенсивно": Ярмоленко – про нововведення Реброва, дуель з Німеччиною і вирок терористам