УКР РУС

Караваєв прокоментував дебютний офіційний гол за "Фенербахче"

19 січня 2017 Читать на русском

Півзахисник збірної України Олександр Караваєв розповів про свій дебютний офіційний гол за "Фенербахче", забитий у матчі Кубка Туреччини проти "Генчлербірлігі".

"Був звичайний епізод. Коли йшла атака через мій фланг, не вийшло – перевели на інший. Тренери постійно вимагають, щоб замикали флангові передачі на дальній стійці, що я і зробив. Плюс Мирослав Стох дуже добре подав. Залишалося тільки замкнути – і все.

Ми на цю гру їздили не основним складом: було багато гравців дублюючого складу, плюс ті, хто отримує мало ігрової практики ... Тому привітала ще не вся команда. А так першими привітали рідні, друзі, близькі. Дуже багато привітань. Видно, що всі стежать, кажуть великі слова напуття, що зробив великий крок вперед, всі раді і турбуються, щоб все тут вийшло.

Тренери подякували і сказали, що я молодець, добре зіграв. Але нічого більшого. Йдемо далі, тому що у нас дуже важлива гра в неділю", – розповів 24-річний хавбек в ефірі каналу "Футбол 1".

Як Караваєв забив перший офіційний гол за "Фенербахче"

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу