УКР РУС

Караваєв: Неможливо постійно грати через два дні на третій

3 листопада 2017 Читать на русском

Капітан Зорі Олександр Караваєв прокоментував поразку своєї команди від Герти (0:2).

"Поразка – це хороший урок. Потрібно подивитися гру, провести її розбір, зробити роботу над помилками. Все негативне необхідно забути. Нічого не віщувало біди. Було видно, що трибуни стадіону гнали Герту. Ми або не зібралися або не зрозуміли відповідальності матчу і пропустили швидкий гол. Після нього в центрі поля почали тримати м'яч, з'явилася швидкість.

У другому таймі нам потрібно було забивати, щоб зрівнювати рахунок. Були моменти. В Артема Гордієнка, наприклад. Пропустили гол після грубої помилки. В цілому, зробили багато неприпустимих помилок, тому і програли.

Гра з Естерсундом стає вирішальною? Звичайно. Зараз велика щільність в групі. І Герта, і Атлетік перемогли. Ці команди набирають хід. Не все так легко, як здавалося спочатку. Багато говорили, що відрив досить великий. Ці команди грають в топ-чемпіонатах і здатні на багато що. Видно, що у них є ротація складу і вони, повторюся, набирають хід. Тільки ще більш цікаво і цікавіше.

Раніше щільний графік був на користь нам? Так і було, але рано чи пізно повинен був настати момент таких ігор, як сьогодні. Неможливо постійно грати через два дні на третій. Втома все одно накопичується. Потрібно перебудовуватися. Думати про те, щоб частіше зберігати м'яч і не допускати провалів", – цитує Караваєва офіційний сайт Зорі.

Вернидуб: Це не найкраща наша гра, особливо якщо згадувати перший тайм

Нагадаємо, в 4-му турі групового етапу Ліги Європи Зоря на виїзді поступилася Герті з рахунком 0:2.