УКР РУС

Караваєв назвав найважчий момент у переможному фіналі Кубка України

14 травня 2021 Читать на русском

Захисник Динамо Олександр Караваєв прокоментував свій вимушений вихід на заміну у фіналі Кубка України проти Зорі (1:0).

"Звичайно, не очікував, що вийду на заміну замість Миколенка на старті. Коли побачив, що Віталік лежить, був упевнений, що він підійметься. На руку йому наступили. Але Містер нам завжди говорить, що ми повинні бути готові до матчу, команда не може складатися з 11 осіб. Кожен в будь-яку хвилину повинен бути готовим вийти і зіграти.

Гол та незабитий пенальті Циганкова у відеоогляді фіналу Кубка України Динамо – Зоря – 1:0

Я був готовий. Не скажу, що відразу увійшов в гру. Було важкувато фізично, але важливо було правильно зіграти і намагатися не панікувати, увійти в ритм. А потім вже легше. Упродовж сезону ми вивчили всі вимоги Містера, і особисто я бачу, що він хоче, щоб я грав на різних позиціях. Якщо я буду потрібен команді зліва, без проблем, праворуч або в центрі – теж без проблем.

Найважчі були перші хвилин 10-15 після того, як вийшов на поле. Потрібно було відчути впевненість, не вигадувати і грати просто, перший пас віддати своєму. А вже коли відчув ритм, то намагаєшся грати впевненіше і ризикованіше. А вже коли відчуваєш гру, як каже Містер, ловиш кураж і на цьому можна і потрібно грати", – сказав Караваєв у ефірі ТК Футбол.

Динамо дотиснуло Зорю в овертаймі фіналу Кубка України – рекордний дубль на очах Шевченка