УКР РУС

Караваєв: Намагаємося розуміти те, що від нас вимагають тренери

29 березня 2018 Читать на русском

Гравець збірної України Олександр Караваєв підбив підсумки тренувального сбору команди.

Товариські матчі
завершено
-

Захисник національної збріної України Олександр Караваєв проаналізував виступи команди в товариських матчах проти збірних Саудівської Аравії та Японії, інформує телеканал Футбол 1.

Буряк – про збірну України: Є футболісти, які просто не можуть грати на цьому рівні

"Ми давно не збиралися, пройшло більше чотирьох місяців. Зараз позитивні емоції, приємно було всіх побачити. Було багато тактики, згадували ту гру, яку від нас вимагали.

Зрозуміло, це був дуже маленький термін, але все одно згадуємо. Що в першій, що в другій грі ми створювали моменти, але підводила реалізація. Намагаємося розуміти те, що від нас вимагають тренери. Якраз для цього і потрібні товариські матчі.

Щодо мого забитого голу, схожий момент був і в матчі з Саудівською Аравією. Але в тому епізоді я пізно включився. Зараз же, коли пішла атака, у нас є завдання підтискати суперника. У разі втрати, щоб відразу могли відбирати м'яч.

Бачив, що пішла атака, коли Коноплянка обігравав суперника і віддавав передачу, спрацювало чуття. М'яч між двох захисників пройшов і прямо мені на ногу. Прийняв і дальній кут був вільний", – сказав Краваєв.