УКР РУС

Караваєв: Намагалися мінятись із Петряком флангами, щоб суперник до нас не звикав

4 листопада 2016 Читать на русском

Півзахисник "Зорі" Олександр Караваєв прокоментував результат поєдинку луганчан із "Фейєнордом" (1:1) у груповому раунді Ліги Європи.

"Настрій зараз пригнічений. Начебто і грали добре, як і в першому матчі, але перемоги немає. Зараз більше засмучені, адже були моменти, пенальті було в другому таймі, і гол не зарахували чистий.

Перед кожною грою тренер вказує на слабкі сторони суперника, ми ретельно розбираємо проблеми суперника. Ось і сьогодні намагалися знаходити зони між захисниками "Фейєнорда", адже вони часто втрачають позиції. Мені сьогодні більше вдавалося йти на фланг і подавати, хоча пару разів зміщувався, в штангу поцілив.

Намагалися мінятись із Петряком флангами, щоб суперник до нас не звикав. У нього пішло на правому фланзі, а у мене на лівому. Ми так і пенальті заробили. Дякую тренеру, адже збоку йому видніше", – сказав Олександр Караваєв в ефірі телеканалу "Футбол 1".

Петряк розповів, чи був пенальті на ньому в матчі проти "Фейєнорда": "Ставлення суддів до "Зорі" в Європі ображає"

Нагадаємо, луганська "Зоря" розійшлася миром із "Фейєнордом" в домашньому матчі Ліги Європи. До вашої уваги відеоогляд матчу і забитих голів, а також перші підсумки поєдинку. Результат зустрічі прокоментував головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб і наставник голландців Джованні ван Бронкхорст.