УКР РУС

Караваєв: Над переходом в "Фенербахче" не думав, одразу погодився

31 грудня 2016 Читать на русском

Півзахисник "Зорі" Олександр Караваєв розповів про свій перехід у "Фенербахче".

"Поки ні, я ще не гравець "Фенербахче", хоча дійсно було оголошено, що між "Зорею", "Шахтарем" і мною досягнута домовленість про цей перехід.

Коли їду в Туреччину? Напевно, в середині найближчого тижня. Після того як буде підписаний контракт, тоді офіційно і стану гравцем "Фенербахче". Взагалі не роздумував. Погодився без роздумів.

Звичайно, без участі всіх сторін вирішити це питання було неможливо. Більшу частину роботи в переговорах вів мій агент. Хоча я теж розмовляв з керівниками "Зорі" і "Шахтаря". У підсумку через два тижні після того як надійшла пропозиція, клуби домовилися.

Чи швидко "Шахтар" погодився? Точно не знаю, але "гірники", наскільки мені відомо, теж були готові мене відпустити, оскільки президент клубу Рінат Ахметов дав добро на переговори з "Фенербахче". Всі розуміють, що цей клуб – один з провідних в Туреччині і спробувати себе проявити в такій команді – це хороший шанс для футболіста з чемпіонату України.

"Фенербахче" хоче взяти Караваєва в оренду

Деталі контракту? Поки ці моменти мені невідомі. Дізнаюся, коли буду підписувати контракт вже з "Фенербахче".

Фінансові умови? Взагалі про це не думав і не питав про зарплатню. Найголовніше, це шанс потрапити в команду такого високого рівня. "Фенербахче" один з провідних клубів Туреччини, з багатою історією і сильними футболістами, регулярно грає в єврокубках. Тому в першу чергу думав про те, що можна зробити крок вперед у кар'єрі", – сказав Караваєв.

Тайсон зацікавив "Фенербахче", – ЗМІ

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу