УКР РУС

Караваєв: Мова йде про Іспанію - одну з найсильніших збірних планети

5 жовтня 2015 Читать на русском

Півзахисник "Зорі" Олександр Караваєв прокоментував свій дебютний виклик у національну збірну України.

"Дуже приємно опинитися в розташуванні збірної України. Неодноразово повторював, що це велика честь для мене. Виступаючи у всіх юнацьких збірних, я мріяв потрапити в національну команду. Так що зараз тільки позитивні емоції", - сказав Олександр Караваєв.

"Прийняли мене у збірній дуже добре. Нас привітали з дебютним викликом в національну команду, сказали, що ми молодці і все буде добре, якщо і далі так будемо грати. Я, як і мої партнери по "Зорі“, також отримали виклик у збірну України, дуже задоволені, що наша команда прогресує, що її гравці показують хороший футбол і це привернуло увагу тренерів національної збірної.

Що стосується наших майбутніх поєдинків, то про збірну Іспанії щось говорити зайве: ця команда за останні 10 років двічі ставала чемпіоном Європи, і один раз - чемпіоном світу. Мова йде про одну з найсильніших збірних планети. Македонія, думаю, перед своїми трибунами захоче і змістовний футбол показати, і досягти результату, проте, впевнений, нам під силу зіграти краще за цього суперника", - розповів Караваєв.

Нагадаємо, раніше головний тренер збірної України Михайло Фоменко розповів про підготовку національної команди до матчів з Македонією та Іспанією.