УКР РУС

Караваєв: Хотілося б продовжувати суперечку з "Динамо" та "Шахтарем"

26 серпня 2016 Читать на русском

Лідер "Зорі" Олександр Караваєв поділився думкою про стан справ команди у чемпіонаті України та перспективи у сезоні.

"Прагнули потрапити у трійку ще у минулому сезоні. Результати, безперечно, гідні, але якби зуміли перемогти ще й у Кропивницькому, було б взагалі ідеально. Про ту нашу втрату вже забули, рухаємось далі.

Перевага в 7 очок над 4-ю командою? Звичайно, не очікували такого турнірного становища. Думали, що Полтава, Олександрія, Дніпро дихатимуть нам у спину. Але бачимо, що вони відстають. Першим двом з них, мабуть, завадила участь у Лізі Європи. Але впевнений, що від будь-яких неприємностей вони відійдуть і почнуть набирати очки більш регулярно.

Поєдинок з "Дніпром"? Будемо виходити, як завжди. Супернику очки дуже потрібні – регламент примушує всіх прагнути потрапити до першої шістки. Дніпряни оновили склад, і цей склад на нас налаштовуватиметься особливо – як на одного з лідерів. Молодь захоче перевірити себе на нашому фоні.

Звичайно, за прізвищами "Дніпро" це не та команда, яка грала у фіналі Ліги Європи. Але це завжди був амбітний клуб. Новий тренер Дмитро Михайленко раніше працював з цими футболістами, і, поза сумнівами, схоче далі прогресувати і зуміє знайти потрібні слова і мотивацію для них.

Хотілося б продовжувати суперечку з "Динамо" та "Шахтарем". До того ж попереду особисті матчі з ними. Гадаю, тоді багато що з'ясується. У наших визнаних грандів максимальні завдання ставляться завжди. Ми тільки два роки, як наблизились до подібних висот. Досвіду нам ще не завжди вистачає. Будемо брати бажанням.

Перейшовши в "Зорю", одразу відчув підтримку тренера. Проте хоча і грав, певний час пішов на адаптацію. Зараз вже звик до усього, навколо усе рідне та зрозуміле. А від гри отримую задоволення. Я ще молодий виконавець і мрію щось виграти. Якщо це станеться у складі "Зорі", буду тільки радий", – сказав Карваєв.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях

"Дніпро" – "Зоря". Прем'єр-ліга, 6 тур. Анонс