УКР РУС

Караваєв: Готовий виконувати будь-які вимоги наставника, якщо він довірить мені місце в основі

22 березня 2018 Читать на русском

Капітан луганської Зорі розповів про плани збірної на товариські матчі проти Саудівської Аравії та Японії.

Товариські матчі
завершено
-

За словами Олександра Караваєва, збірна України має показати у товариських поєдинках якісний футбол, повідомляє Команда 1.

"Ігрову практику ми отримуємо вже майже півтора місяця. Зоря, вважаю, непогано виступає, піднялася на третє місце, тому позитивних емоцій вистачає, а вони допомагають швидше набирати форму.

Андрій Миколайович мені вже неодноразово говорив, що бачить мене не позиції правого захисника. Тим більше до такої роботи мені не звикати. Але взагалі готовий виконувати будь-які вимоги наставника, якщо він довірить мені місце в складі.

Чекаю якісної гри – перш за все, у виконанні збірної України. Саудівська Аравія та Японія з розряду тих, хто любить контролювати м'яч, хід гри. Не думаю, що суперники будуть закриватися. Вважаю, обидва поєдинки повинні бути хорошої якості.

Звичайно, ми зробимо все можливе, щоб домогтися максимального результату, незважаючи на товариський статус обох поєдинків. Команда дуже хоче, щоб українські вболівальники отримували задоволення від гри збірної", – сказав Караваєв.

Матч Україна – Саудівська Аравія розпочнеться завтра о 21:00.

Матч Україна – Японія відбудеться 27 березня в Бельгії.

Збірна України в товариських матчах: статистика та найбільш знакові поєдинки