УКР РУС

Капітан Марселя – про тренера Маліновського: "Ми раптом зустріли когось грубого та брутального"

12 червня 2023 Читать на русском

Лідер Марселя Дімітрі Пайє висловився про Ігора Тудора, який вирішив покинути Марсель після першого ж сезону на посаді головного тренера.

"Я поважав його вибір увесь сезон. І все ж він міг би використовувати мене трохи більше. У нього були свої ідеї, я не входив у його плани, але іноді я хотів би, щоб він трохи більше довіряв мені. Було складно морально. Правда, проти Франкфурта й проти Аяччо я грав, це теж треба сказати. У цих матчах я діяв погано, ми програли. Я зрозумів, що це його відштовхнуло від мене.

Марсель обирає тренера для Маліновського – серед кандидатів наставник, якого кликали замінити Реброва

Коли він прийшов, ми його не знали. Щоправда, на перших тренуваннях ми раптом зустріли когось грубого та брутального. Тудор був авторитарним. Очевидно, він був зовсім іншим, ніж Хорхе Сампаолі. Ми були трохи шоковані. Група була здивована, тому що до такого ніхто не звик. Потім трішки стало краще, але не кардинально, просто краще.

Мені ніколи нічого не обіцяли в клубі, і я завжди боровся за ігровий час. Цей рік, безумовно, був складним. Але в своєму віці я все-таки чогось навчився. Я не пропущу свій шанс. Цей рік був винятковим та емоційним для вболівальників, і все ж це сезон, у якому я грав найменше. Навіть у мої 36 у мене все ще є цілі, які не дають мені спати. Я кажу собі, що не можу зупинитися, поки не виграю щось із цим клубом", – цитує Пайє AllezFrance з посиланням на France Soccer.