УКР РУС

Кандидат в мери Харкова виділив півмільйона "Металісту"

20 жовтня 2015 Читать на русском

Кандидат на посаду міського голови Харкова Юрій Сапронов повідомив, що виділив зі свого фонду півмільйона гривень для потреб ФК "Металіст".

"Металіст - це наш символ, бренд Харкова! Це команда, кольорами якої були жовтий і синій ще тоді, коли Україна не здобула державність.
Але зараз клуб в такій... халепі, в якій ніколи ще не опинявся за весь час свого існування. Звичайно, клуб - приватна власність, а я не хочу підтримувати афериста Курченка, який залишив клуб загинатися.

До мене звернулися представники команди за допомогою, щоб протриматися хоча б до кінця року.

Виявляється останні 6 місяців не тільки гравці не отримують зарплату, але не отримує зарплату і персонал бази "Металіста" у Високому, - кухарі, масажисти, працівники поля, люди, які готують бутси... фахівці починають звільнятися. Їх потім буде дуже важко зібрати...

Мій фонд виділив "Металісту" півмільйона гривень, підкреслю - не на користь афериста, а щоб протриматися персоналу, який обслуговує команду. І ще я дуже сподіваюся, що у клубу з'явиться новий, а можливо і колишній власник, який підняв "Металіст" на європейський рівень.

Будемо чесні: у Харкові є тільки одна людина, яка може повернути клуб до життя.

Я закликаю, в першу чергу кандидатів у мери та кандидатів у депутати від усіх політичних партій, - і Ви, і я витрачаємо значні кошти на передвиборчу компанію - не дамо "Металу" потонути! Допоможемо Команді завершити перше коло", - зазначив Сапронов у фесбуці.