УКР РУС

Каменюка: Нам вистачить сил після МЮ, аби добитись позитивного результату проти "Шахтаря"

30 вересня 2016 Читать на русском

Капітан "Зорі" Микита Каменюка поділився очікуваннями від матчу проти "Шахтаря" в 10 турі УПЛ.

"Коли ти виходиш на поле проти сильних команд, то вчишся і набуваєш новий досвід. До таких поєдинків потрібно підходити з позитивними емоціями, тоді буде легше відновлюватися психологічно.

Матчі проти "Динамо", МЮ і "Шахтаря"? Дуже добре, що є така можливість – грати з командами топ-рівня. Це добре, як для самого клубу, його іміджу, так і для футболістів, які через такі матчі отримують неоціненний досвід. Бачу в цьому одні плюси. Адже завдяки таким поєдинкам команда росте і розвивається.

Ми дуже серйозно налаштовуємося на кожну гру, незалежно від суперника. Наша мета – грати на перемогу в кожному матчі. І, думаю, нам вистачить сил, щоб домогтися в матчі з "Шахтарем" позитивного результату. Принаймні, зробимо все можливе, щоб порадувати хорошою грою наше місто і наших уболівальників.

Боротьба за медалі? Упевнений, зараз ніхто не думає про це. В думках кожного футболіста "Зорі" є лише бажання виходити на кожну гру і добиватися максимального результату. У цьому сезоні дуже довга турнірна дистанція, тому говорити про те, на якому місці зараз знаходиться команда і який матч для чого важливий, немає особливого сенсу.

Звісно, у нас є амбіції замахнутися на більш високе місце. Ми ставимо собі таке завдання і, звичайно, хочемо виступити в цьому сезоні краще, піднятися вгору по турнірній таблиці. Але зараз у нас є проміжні цілі, а саме досягнення позитивного результату в кожній найближчій грі.

Складно сказати, кому буде важче: нам після МЮ чи "Шахтарю" після "Браги". Думаю, на всі запитання дасть відповіді тільки недільна гра. Єдине, що не викликає сумніву – легко не буде нікому. Обидві команди чекає складний поєдинок.

Мені здається, багато людей захочуть подивитися матч лідерів, побачити красивий футбол і отримати позитивні емоції. Думаю, жодна з команд не залишиться без підтримки.

У таких матчах необхідно стрибнути вище голови, зіграти на максимумі своїх можливостей. Тільки тоді можна розраховувати на позитивний результат. І, звичайно, щоб виграти у такого сильного суперника, необхідно забивати", – сказав Каменюка.

Матч "Шахтар" – "Зоря" відбудеться 2 жовтня у Запоріжжі. Початок о 17:00.

З високо піднятою головою. Перші підсумки матчу МЮ – "Зоря"

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях