УКР РУС

Рома переграла Емполі: 8 тур Серії А, матчі суботи

6 жовтня 2018 Читать на русском

В матчі 8 туру Серії А Кальярі не зазнав проблем в матчі з Болоньєю, Ювентус на виїзді переміг Удінезе, Рома обіграла Емполі завдяки голам Н'Зонзі та Джеко.

Кальярі без проблем обіграв Болонью, забивши по голу в кожному з таймів. В першому голом відзначився Жоао Педро, а в другому – Паволетті. Слід зазначити, що Даріо Срна зазнав травми і був замінений ще на 28 хвилині матчу.

Ювентус на виїзді переграв Удінезе. "Стара синьйора" контролювала хід поєдинку і ближче до кінця першого тайму двічі вразила ворота Скуффета. Спочатку Бентанкур випередив Роналду і відзначився першим голом за Ювентус, а вже через 4 хвилини Кріштіану після пасу Манджукіча подвоїв перевагу своєї команди.

Рома на виїзді перемогла Емполі. Перший гол в матчі забив Н'Зонзі, замкнувши подачу Лоренцо Пеллегріні зі штрафного. Емполі міг відігратись на очатку другого тайму, проте Капуано не зміг реалізувати пенальті. А Рома відзначилась вдруге наприкінці матчу, Джеко пробив воротаря після передачі Ель-Шаараві.

Завдяки цій перемозі Кальярі набрав 9 очок і піднявся на 13 місце, Болонья з 7 пунктами залишилась на 16 позиції. Ювентус продовжує йти без втрат, а Удінезе з 8 пунктами опинився на 15 місці. Рома завдяки своїй перемозі набрала 14 очок і піднялась на 3 сходинку, Емполі з 5 заліковими балами залишається в зоні вильоту.

Чемпіонат Італії 2018/19, 8 тур

Кальярі – Болонья – 2:0

Голи: Жоао Педро, 22, Паволетті, 69

Удінезе – Ювентус – 0:2

Голи: Бентанкур,33, Роналду, 37

Емполі – Рома – 0:2

Голи: Н'Зонзі, 36, Джеко, 85

Нереалізований пенальті: Капуано, 58