УКР РУС

Парма втримала нічию з Фіорентиною, Кальярі в рідних стінах впевнено переграв Сампдорію

7 листопада 2020 Читать на русском

В рамках 7-го туру італійської Серії А Беневенто розгромно поступився Спеції, Сампдорія без шансів програла Кальярі, а Фіорентина не змогла здолати Парму. Звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Німеччини 2020/21, 7-й тур

Кальярі – Сампдорія – 2:0

Голи: Жоао Педро, 48 (пен), Нандес, 69

Вилучення: Ауджелло, 40

Беневенто – Спеція – 0:3

Голи: Побега, 29, Нзола, 65, 70

Парма – Фіорентина – 0:0

Суботню програму туру відкривав поєдинок між Кальярі та Сампдорією. Генуезці не знали поразок в чотирьох матчах поспіль, вигравши три з них, але на Сардинії справи у них не пішли – в першому таймі голів не було, а на 40-й хвилині Ауджелло ще й залишив гостей у меншості.

Острів'яни по перерві швидко реалізували перевагу: на 48-й хвилині Жоао Педро відкрив рахунок з пенальті, на 69-й Нандес переграв захисника й реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером, а на 78-й Соттіл замкнув простріл з правого флангу точним ударом в ближній кут – останній гол скасували через офсайд, але перші два зарахували. Сампдорія нічим відповісти не змогла. Фінальний свисток зафіксував впевнену перемогу Кальярі з рахунком 2:0.

Беневенто приймав Спецію. Гості відкрили рахунок на 29-й хвилині – Побега замкнув навіс у штрафний майданчик від Феррера. Господарі ж за перший тайм зустрічі не завдали жодного удару по воротах.

У середині другої половини матчу Нзола оформив дубль і збільшив перевагу Спеції до розгромної. Гравці Беневенто до останніх секунд матчу відчайдушно намагались відігратись, але відквитати хоча б один гол так і не змогли. Зрештою, фінальний свисток зафіксував перемогу Спеції – 0:3.

Програму дня в Італії закривав поєдинок між Пармою та Фіорентиною. Матч виявився катастрофічно нудним: за 80 перших хвилин команди провели всього шість ударів, чотири з яких пройшли по воротах пармезанців – особливої гостроти вони не несли, але тричі м'яч влучив у площину. На той момент сумарний xG не перевищував показника 0,6 (з яких тільки 0,06 належало господарям).

Була якась надія на ендшпіль зустрічі, але нічого цікавого в цей період також не сталося. Зрештою, фінальний свисток зафіксував нульову нічию.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІТАЛІЇ