УКР РУС

Калітвінцев: Я повернусь до "Динамо"

29 листопада 2015 Читать на русском

Хавбек "Динамо" Владислав Калітвінцев, який виступає на правах оренди у "Чорноморці", не зіграє проти киян, але розповів про очікування від гри і своє можливе повернення у столичний клуб.

"Зараз на значно вищому рівні взаєморозуміння між футболістами "Чорноморця". Здається, що ми досягаємо мети, граючи все краще і краще. Засмучує, звичайно, що не так давно "Чорноморець" входив до п’ятірки найкращих, а сьогодні здав позиції. Звичайно, це не те місце, яке має посідати в Україні Одеса. Але такий зараз період. Подивіться на наш склад - практично самі молоді виконавці, які лише вчаться і роблять хороші кроки у правильному напрямку.

Мені не було складно звикати до "Чорноморця". Виходив і виконував поставлені завдання, що у Києві, що зараз в Одесі. Головне, щось корисне зробити для колективу, за який ти зараз виступаєш.

У мене свій шлях. Кожен має сам пробитись на якомога вищий рівень, проявивши себе для цього, зарекомендувавши себе там, де ти граєш зараз. Моя теперішня угода з "Чорноморцем" добігає кінця, після чого я повертаюсь до "Динамо", а вже далі видно буде.

Гра "Динамо"? Малюнок залишився тим самим. От зараз зустріч з "Порту" справдила мої сподівання на перемогу. Я і раніше вірив у вихід киян до 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів, а зараз ця мета стала набагато ближчою. Не думаю, що "Динамо" у чомусь стало гіршим", - сказав Калітвінцев.

Читайте також:

"Динамо" - "Чорноморець". 16 тур УПЛ. Анонс