УКР РУС

Калітвінцев: Ребров сказав, що наразі краще піти в оренду

9 липня 2015 Читать на русском

Хавбек "Динамо" Владислав Калітвінцев пояснив чому вирішив наступний сезон провести у "Чорноморці".

"Чим ближче був кінець сезону, тим все менше і менше часу я проводив на футбольному полі в матчах першої команди "Динамо". А грати хочеться. Тим більше, вважаю, в моєму віці ігрова практика просто життєво необхідна! Тому, звичайно, замислювався про те, що, швидше за все, треба йти в оренду в інший клуб - саме за ігровою практикою.

Окрім "Чорноморця" ще пару варіантів було. Не хотів би називати назви цих команд, скажу лише, що це теж були представники української Прем'єр-ліги. Зваживши всі "за" і "проти", ми вибрали "Чорноморець".

Сергій Станіславович пояснив мені, що зараз для мене дійсно буде краще піти на якийсь час в оренду, щоб отримувати постійну ігрову практику. Тренер також сказав, що як і раніше розраховує на мене. Одним словом, ми зійшлися на думці, що зараз мені треба півроку пограти в оренді.

Звичайно я націлений на місце в основному складі київського "Динамо"! Я для цього і пішов в оренду, щоб вирости як гравець і довести, що я можу конкурувати за місце в основному складі "Динамо", - сказав Калітвінцев.

Нагадаємо, що Калітвінцев відправився у оренду до "Чорнморця".