УКР РУС

Калініченко: "Дніпро" вже не той, що був минулого сезону

1 жовтня 2015 Читать на русском

Колишній півзахисник "Дніпра" Максим Калініченко розповів про шанси команди в матчі групового турніру Ліги Європи проти норвезького "Русенборга".

"Дніпро" зараз залишає двояке враження. Я знаю трохи про проблеми "Дніпра", і труднощі у нього   такі ж, як і у більшості команд українського чемпіонату. Я бачив "Дніпро" буквально нещодавно в грі проти "Металіста". "Дніпро" переміг, але цей матч є не дуже показовим. "Металіст" сам не такий вже й хороший. "Дніпро" вже не той, що виходив минулого сезону в фінал Ліги Європи. Деякі футболісти пішли. Той же Калініч вже встиг оформити хет-трик на "Сан Сіро" за "Фіорентину" у матчі проти "Інтера". Склад ослаблений.

"Русенборг" в національному чемпіонаті без п'яти хвилин чемпіон, відтак може повністю викластись в матчі Ліги Європи. Команда непогана. У першому турі норвежці зіграли в гостях 2:2 з "Сент-Етьєном". Результат гідний.

Однак цього разу, я не думаю, що буде така висока результативність. У "Дніпра" атакувальний потенціал ослаб після відходу Калініча та Коноплянки. Він намагатиметься грати обережно. Тим більше, що посилення дніпропетровці в основному отримали в оборонну лінію", - зазначив Калініченко.

За всіма подіями, що передують поєдинку "Русенборг" - Дніпро", стежте разом з нами в режимі LIVE.

Чи переможе "Дніпро" у Норвегії?
  •  
    Так, підопічні Маркевича візьмуть три очки
  •  
    Ні, тріумфує "Русенборг"
  •  
    Буде нічия