УКР РУС

Калініч: Якщо українські футболісти грають і не скаржаться, то чому я маю боятись?

22 липня 2014 Читать на русском

Хорватський нападник "Дніпра" Нікола Калініч розповів про складнощі з поверненням в Україну через катастрофу "Боїнга" на Донбасі та ставлення до ситуації в Україні.

"Після закінчення зборів, скориставшись моментом, я поїхав додому - хотів побачити рідних і близьких. А в день, коли мав вилітати з Відня до Дніпропетровська, дізнався, що мій рейс скасували. Тому приїхати в Україну не зміг.

Тепер навіть не знаю, коли зможу повернутися. Я подзвонив виконавчому директору Андрію Русолу, пояснив ситуацію, він сказав, щоб я не хвилювався, клуб допоможе дістатися в Україну. Думаю, все буде добре.

Катастрофа "Боїнга 777" - це жахливо. Взагалі, все що відбувається у вашій країні - це дуже погано. Зрозуміло, у мене є побоювання з цього приводу, але є також контракт, якого потрібно дотримуватися. Що буде, то буде, боятися не потрібно. Місцеві футболісти грають і не скаржаться, чому ж я повинен боятися повертатися на своє місце роботи.

На сьогоднішній день я думаю тільки про "Дніпро", хочу зіграти в Лізі чемпіонів, до якої ми йшли не один рік. Може, колись я перейду в інший клуб, але поки це тільки чутки", - сказав Калініч.