УКР РУС

Калініч: Президента "Дніпра" не хвилюють гроші, його хвилюють трофеї

26 травня 2015 Читать на русском

Нападник "Дніпра" Нікола Калініч поділився очікуваннями від фінального матчу Ліги Європи.

"Багато говорять, що нам просто пощастило в Лізі Європи. О так, нам пощастило в кваліфікації з "Хайдуком", пощастило в групі з "Інтером", пощастило в плей-офф з "Аяксом", "Брюгге", "Наполі"... загалом, сподіваюся, таким же чином нам пощастить у фіналі.

Три роки поспіль "Дніпро" добре грає в єврокубках. І весь час нам щастило? Я б сказав, що нам не щастило. Наприклад, у матчах з "Тоттенхемом". Люди просто не знають про силу "Дніпра", бо стежать в основному за 4-5 топ-чемпіонатами і не знають, що відбувається в інших лігах.

Президента "Дніпра" не хвилюють гроші, він заробив достатньо, тому його хвилюють трофеї. Він інвестує в клуб і бажає мати у складі топ-футболістів. Якби це було не так, то клуб не відмовився б від пропозицій в 20 мільйонів за Коноплянку від "Роми" та "Ліверпуля".

"Дніпро" - великий клуб, тут платять хорошу зарплату. Тут грають відмінні футболісти, капітан збірної України Руслан Ротань, інші представники збірних. Наша команда будувалася чотири роки, склад останнім часом не дуже змінився.

"Дніпру" вдалося об'єднати людей. Вся країна підтримує нас після виходу в півфінал", - розповів Калініч.