УКР РУС

Калініч не допоміг "Фіорентині" відібрати очки в "Ювентуса"

24 квітня 2016 Читать на русском

У 35 турі Серії А "стара синьора" переграла "фіалок" і майже забезпечила собі титул.

"Ювентус" продовжує чемпіонську ходу. Ніхто вже не сумнівається в тому, що туринський клуб здобуде п'ятий поспіль титул. Зважаючи на календар, "Фіорентина" залишалась найсерйознішим суперником підопічних Аллегрі до кінця сезону в Серії А.

Але "фіалки" не зуміли зупинити чорно-білу машину. Перший гол у зустрічі трапився на 39 хвилині, коли Хедіра навісив на Погба, Поль скинув м'яч під удар Манджукічу, який і завершив цю комбінацію взяттям воріт.

За десять хвилин до кінця матчу рахунок зрівняв Калініч, який проштовхнув м'яч у ворота Буффона після помилки Бонучі. Ще не зробила секундна стрілка і два оберти, як гості знову вийшли вперед - Мората відзначився голом після подачі з кутового.

Втім "Фіорентина" мала прекрасний шанс зіграти внічию. Флорентійці отримали право пробити пенальті за фол на Калінічу, але сам потерпілий не зумів переграти Буффона.

У підсумку "Ювентус" набрав 85 очок і чекає на завтрашню втрату очок "Наполі", що забезпечить "скудетто" команді Аллегрі. А "Фіорентина" і далі п'ята - 59 пунктів.

Італія. Серія А, 35 тур

"Фіорентина" - "Ювентус" - 1:2

Голи: Калініч, 81 - Манджукіч, 39, Мората, 83

Нереалізований пенальті: Калініч, 90