УКР РУС

Калініч і Модріч залишились вражені збірною України і назвали головного конкурента Хорватії

27 березня 2017 Читать на русском

Лідери збірної Хорватії Лука Модріч та Нікола Калініч вражені діями команди Андрія Шевченка в очному матчі 5 туру відбору до ЧС-2018.

"Радий, що побачився з українськими друзями після перерви. Вони показали, що зібрали справді хорошу команду. Мене здивувало, як добре вони грали. Думаю, Україна є для нас найбільшою загрозою у цій групі", – розповів Нікола Калініч.

"Українці показали себе з дуже доброго боку. Було дивно, що вони хочуть грати у футбол, а не просто захищатись усією командою. Вони не панікували, а намагались грати через своїх захисників, і в них виходило. Те, що вони не створили небезпеки біля наших воріт, це велика заслуга збірної Хорватії, бо ми провели чудовий матч. Я досі вважаю, що українці – наш головний конкурент у цій групі. Тому було дуже важливо виграти", – додав Лука Модріч.

Україна програла Хорватії у відборі до ЧС-2018. Це перша тренерська поразка Андрія Шевченка. Наставник збірної України пояснив причини поразки від хорватів та прокоментував кадрові рішення. Дивіться відео гола та огляд матчу.

Хорватія – Україна. 5 головних підсумків матчу

Хорватія – Україна. Непогана гра, але не результат. Наші оцінки

, а також у Viber