УКР РУС

Каладзе допомагає "Мілану" перемогти. "Дженоа" - "Мілан" - 0:2. ВІДЕО

3 грудня 2011 Читать на русском

Не відомо, як би закінчився поєдинок між "Дженоа" та "Міланом", якщо б не екс-гравець "россонері", а нині захисник генуезців Каха Каладзе. Як з'ясувалося згодом, саме він став одним із тих, хто приніс перемогу команді Алегрі.

Хоча перший тайм і пройшов під диктовку гостей, у гравців “Дженоа” також було достатньо непоганих нагод аби пробити Амелію. Однак голкіпер “Мілану” так і не пропустив у цьому поєдинку. У першому таймі його колега по той бік поля також залишив свої ворота “сухими”. Голи забивалися після перерви.

За три хвилини після початку другого тайму Каладзе побачив перед собою жовту картку, а на 55-й хвилині Кахабер вже сфолив у карному “Дженоа”. Друга жовта для грузина і Ібрагімовіч ударом під поперечку з пенальті відкриває рахунок.

В меншості спроби господарів відігратися виглядали дуже бідно, а “Мілан” повністю заволодів ініціативою. Про це свідчить хоча б відсоток володіння м'ячем — 28 на 72. Здавалося, що матч так і завершиться мінімальною перемогою гостей, однак на 79-й хвилині Ночеріно вдало розпорядився пасом від Боатенга і встановив остаточний рахунок.

“Дженоа” - “Мілан” - 2:0 (0:0)   (СКЛАДИ)

Голи: Ібрагімовіч, 56 (з пен.), Ночеріно, 79

Попередження: Гранквіст, 31, Моретті, 44, Каладзе, 48, 55, Велосо, 87 — Амброзіні, 13, Антоніні, 33, Рома, 88