УКР РУС

Каддурі: Прикро за те, що відбувається в "Динамо"

15 вересня 2012 Читать на русском

Захисник "Динамо" Бадр Каддурі розповів про атмосферу в команді, а також про відсутність конкуренції на лівому фланзі захисту.

“Сьомін тренував команду три роки тому і тепер тренує знов. Мені складно судити, що змінилося з цього часу, адже дуже мало перебуваю з головною командою, в основному тренуюся з “Динамо-2”. Мені здається, три роки тому атмосфера в колективі була кращою, але це лише моя думка. Зараз в команді дуже багато нових футболістів, яким потрібен час, щоб притертися один до одного. Всім потрібно набратися терпіння.

А от ситуація з тим, що в “Динамо” з'явився Тайво і як зник з офіційної заявки мені незрозуміла - вийшло, що зліва в захисті просто відсутня конкуренція, позицію закриває один гравець. Зізнаюся, з таким я стикаюся вперше за всі роки, які я провів у клубі. Можу сказати одне: у всіх матчах за “Динамо” я завжди викладався у грі повністю. Віддавав своє здоров'я в ім'я команди. Вважаю, нічого нікому не винен. А те, що відбувається зараз... Прикро. Хоча, звичайно, є головний тренер, і він вирішує...”, - зізнався Каддурі.