УКР РУС

Кадар: Постараємося забити Янг Бойз якомога більше м'ячів

26 липня 2017 Читать на русском

Захисник Динамо Тамаш Кадар поділився очікуваннями від сьогоднішнього матчу кваліфікації Ліги чемпіонів проти Янг Бойз.

"Кожна гра важлива для нас, але особливо – сьогоднішня. Ми зустрічаємося з дуже непростим суперником. Звісно, що в домашньому матчі нам потрібно постаратися забити якомога більше м'ячів і при цьому не пропустити. Недавня перемога над Шахтарем надала нам впевненості у власних силах. Ми добилися дуже хорошого результату у виїзному матчі. Однак це вже в минулому, зараз всі наші думки вже зосереджені на грі з Янг Бойз.

Динамо – Янг Бойз: де дивитись онлайн матчу кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА 2017/18

Який результат влаштує Динамо? Перемога. Повторюся, ми постараємося забити якомога більше м'ячів і не дати супернику вразити наші ворота. Янг Бойз - хороша команда. Вони небезпечні на контратаках. Також вони мають в своєму розпорядженні забивного нападника, на якого, очевидно, буде багато далеких передач. Ми повинні приділити цьому особливу увагу", – цитує Кадара "Динамо Киев от Шурика".

Нагадаємо, що перший матч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів Динамо – Янг Бойз відбудеться 26 липня на НСК "Олімпійський". Кияни дозаявили шістьох футболістів за списком "Б" на цей поєдинок. До слова, зустріч розсудить Андреас Екберг.