УКР РУС

Кадар: Поки не знаємо, чи піде Віда зараз, чи підпише попередній контракт з Бешикташем

23 серпня 2017 Читать на русском

Захисник Динамо Тамаш Кадар розповів про зміни в оборонній лінії киян та поділився враженнями від України.

"Я грав в основі і в минулому сезоні. Не потрапив до складу лише в першому матчі після свого трансферу. До того ж ми перейшли на схему з трьома захисниками під час паузи на матчі збірних, і з тих пір я стабільно граю. Можу вийти і на лівому фланзі захисту, і в центрі.

Де буду грати більше? Ситуація поки не ясна. Я можу закрити обидві позиції, що і використовує тренерський штаб. Під час трансферного вікна ми втратили одного з наших лівих захисників, а Домагой Віда, мій хорватський приятель по команді, може перейти в Бешикташ. Правда, ми поки не знаємо, чи піде він зараз, чи просто підпише попередній контракт. Ми підписали хорвата Йосипа Піваріча, але він зіграв лише шість хвилин і отримав розсічення на голові. Поки я не можу сказати, на якій позиції вийду наступного разу.

Чи далеко живу від центру Києва? Іноді я буваю в центрі. Київ – це гарне місто, де безліч ресторанів і кафе, але натовпи людей іноді нестерпні. Я вибираю дні, коли вирушати в центр міста. Ось у вихідні, звичайно, я туди не сунусь, так як людей там більше, ніж зазвичай. Загалом, у мене немає проблем у Києві, особливо зараз, коли тут літо, яскраво світить сонце і люди в цей час почуваються краще", – цитує Кадара Dynamomania.

Кадар та Корзун отримали виклик у свої національні збірні