УКР РУС

Кадар: Після Динамо хочу перейти в сильнішу команду Західної Європи

28 грудня 2017 Читать на русском

Захисник київського Динамо і збірної Угорщини Тамаш Кадар дав відверте інтерв'ю угорським журналістам.

"Перехід у Динамо був, безумовно, прогресом. Я виходив на поле майже в кожній грі. Тут у мене кращі партнери, ніж у Леху, але я не хочу зупинятись на досягнутому. Я посідав перше місце в рейтингах, забив гол. Гравець, який отримує шанси, розвивається. Траплялись помилки, але я завжди аналізую їх і роблю висновки.

Можливий сенсаційний трансфер Шахтаря – український футболіст

Моя найкраща позиція на полі була темою для дискусій в останні роки. У Польщі я грав більше зліва, і у збірній це було проблемне місце, тому я і там діяв на фланзі. На щастя, у Києві я почав виходити у центрі захисту. Змінилась ситуація і в збірній. На позиції центрбека я краще почуваюсь і граю продуктивніше.

Шахтар і Динамо змагаються між собою за лідерство. Але якщо вони продовжують робити ставку на іноземців, то наша команда трансформується. Дуже важливо, що Динамо залучає до гри своїх молодих і розумних вихованців з України. І при цьому ми перемогли їх і зіграли внічию.

Кадар: Хацкевич не говорить англійською, тому не розумію деяких речей

Я багато чим жертвую заради кар'єри і моїх подальших цілей. Потрібно правильно харчуватись, відпочивати і вести відповідне приватне життя. Тільки так можна уникнути травм і бути краще готовим до двох матчів на тиждень. Я хотів би зіграти за сильнішу команду в чемпіонаті країни із Західної Європи, але я ще не встановив для себе термінів. Найголовніше зараз – уникати травм, які завадили мені в Англії", – цитує Кадара Nemzeti Sport.