УКР РУС

Кадар: Нам пощастило, що Олімпік гратиме домашній матч на нашому стадіоні

17 вересня 2017 Читать на русском

Захисник Динамо Тамаш Кадар прокоментував перемогу своєї команди над Скендербеу (3:1) й поділився очікуваннями від прийдешнього матчу з Олімпіком.

"Гравцям ніколи не подобається, коли їх критикують їх же вболівальники. Через пропущений м'яча ми виявилися не в найкращій ситуації. Скендербеу всього кілька разів за 45 хвилин перейшов центр поля і забив м'яч. Десь, можливо, була моя вина. Я міг діяти в тому епізоді швидше.

У підсумку ми все ж здобули важливу перемогу, забивши три м'ячі. Коли рахунок став 3:1 на нашу користь, ми взяли гру під контроль, і кінцівка зустрічі не була нервовою.

Пенальті у ворота албанців? У першому таймі була аналогічна ситуація, але суддя не призначив одинадцятиметровий. У другому таймі гравець Скендербеу навалився на мене, і мені довелося впасти. Арбітр стояв поруч і вказав на позначку.

Уже сьогодні на нас чекає гра з Олімпіком. Нам пощастило, що суперник буде грати свій домашній матч на нашому стадіоні. Потім будемо грати проти Партизана В Белграді.

Суперники в Лізі Європи? Ми вже зустрічалися з Янг Бойз і поступилися їм. Там нашим головним суперником був штучний газон. Партизан – сильна команда. Я можу судити про силу сербів по матчу проти Відеотона. Напевно з ними буде складніше, ніж з Скендербеу", – цитує Кадара Динамоманія.

Сидорчук пропустить матч Олімпік – Динамо через перебір жовтих карток

Матч Олімпік – Динамо відбудеться у неділю, 17 вересня. Початок о 19:30.