УКР РУС

Кадар: Ми повинні забути гру з Янг Бойз

10 серпня 2017 Читать на русском

Захисник Динамо Тамаш Кадар прокоментував виліт своєї команди з Ліги чемпіонів й поділився очікуваннями від прийдешнього протистояння в Лізі Європи проти Марітіму.

"Зрозуміло, всі дуже розчаровані результатом протистояння з Янг Бойз, адже ми вилетіли з Ліги чемпіонів. Для нас це було першочерговим завданням – кваліфікуватися до групового раунду найпрестижнішого клубного турніру Європи. Звичайно, було дуже прикро програти в результаті, особливо з огляду на нашу перемогу в першій грі в Києві.

Зараз нам потрібно зібратися, забути про цю гру і рухатися вперед. Потрібно проявити наші найкращі якості і знову почати вигравати поєдинки. Звичайно, коли ти здобуваєш перемогу, це додає тобі впевненості у власних силах.

Майбутня зустріч з Марітіму До матчу з португальським клубом в Лізі Європи у нас ще буде поєдинок в чемпіонаті України проти Зірки. Ми повинні бути сконцентрованими на найближчій грі, а не заглядати вперед на два-три матчі. Для початку, потрібно перемогти в п'ятницю, а потім вже готуватися до поїздки в Португалію, де там також потрібно буде продемонструвати найкращі якості", – цитує Кадара Динамо Киев от Шурика.

Нагадаємо, що перший матч між Марітіму й Динамо відбудеться 17 серпня в Португалії, а матч-відповідь пройде 24 серпня у Києві.

Марітіму: батьківщина Роналду поруч з Африкою та сенсаційний тренер. Що потрібно знати про суперника Динамо в ЛЄ

Нагадаємо, що Динамо вилетіло від Янг Бойз у кваліфікації Ліги чемпіонів, а Марітіму пройшов болгарський Ботев у попередньому раунді кваліфікації Ліги Європи.