УКР РУС

Кадар: Коли побачив дороги в Києві, то вирішив, що не братиму в Україну ні машини, ні мотоцикла

22 листопада 2017 Читать на русском

Захисник Динамо Тамаш Кадар розповів про любов до мотоциклів й те, чому не може їздити на них українськими дорогами.

"Українські дороги не пристосовані не те, що для мотоциклів, а й для автомобілів. В Угорщині в мене є машина та мотоцикл. Але, коли я вперше приїхав до Києва й побачив дороги, вирішив для себе, що жоден транспортний засіб в Україну не братиму. Навіть у хорошу погоду їздити на байку тут небезпечно. Я вперше в житті бачив, що у вас водії їздять без шолома, не кажучи вже про захист, і був шокований. Божевільні люди!

Кадар: Війни між Україною та Росією у футболі не відчувається

Навіть якщо ти водиш Harley Davidson, шолом – це найважливіша річ. Крім того, у Києві я маю не так багато часу, щоб їздити мотоциклом: коли вихідні чи відпустка, встигаю лише зустрітися з друзями. Зате мама задоволена, адже вона завжди переживає, коли я катаюся. А зараз їй спокійно, що мої мотоцикли стоять у гаражі. Я не їжджу на великій швидкості заради адреналіну. У мене Harley Davidson, а він зроблений задля розваги. Крім того, приділяю велику увагу захисту, адже, якщо зі мною щось станеться, не зможу грати у футбол, а цього я допустити не можу.

Коли підписував контракт із Ньюкаслом, у ньому був спеціальний розділ, де перераховувалося все, що не можна робити, інакше доведеться платити великий штраф. І цей список завжди в моїй голові. А ось мої друзі беруть участь у мотокросі, у різних турнірах, мені це також завжди подобалося. Коли грав в Угорщині, такого пункту в моєму контракті не було, а після того, як я одного разу приїхав на мотоциклі на базу, спортивний директор навіть хотів поміняти умови мого контракту", сказав Кадар в інтерв'ю офіційному сайту Динамо.