УКР РУС

Кадар: Хацкевич не говорить англійською, тому не розумію деяких речей

12 серпня 2017 Читать на русском

Захисник Динамо Тамаш Кадар відповів на питання журналістів після гри з Зіркою.

"Чи переживаємо ще поразку від Янг Бойз? Якщо нас постійно про це питати, то ми про неї не забудемо. Але нам потрібно рухатися далі і концентруватися на наступних матчах. Якщо будеш постійно озиратися назад, це засяде в твоїй голові. Кожна гра відрізняється від попередньої, тому кожен раз потрібно викладатися на 100%. Тепер нас чекають матчі кваліфікації Ліги Європи. Для нас це велике випробування, адже нам потрібно пройти в груповий раунд.

Порівняти чемпіонати України й Польщі? Не думав про це. Матчі в Україні та Польщі відрізняються. Там на стадіони приходить більше вболівальників. В Україні є хороші команди, але в Польщі будь-яка команда може обіграти будь-яку. Тут же є два найсильніших клуби – Динамо і Шахтар. У Польщі команди не діляться на найкращих і слабших.

Як працюється з Хацкевичем? Кожен тренер різний. Хацкевич, на відміну від Реброва, не розмовляє англійською, тому я не розумію деяких речей. Тоді на допомогу приходить перекладач. Найголовніше – результати команди. Наш тренер робить хорошу роботу. Винятком можна вважати лише виліт з Ліги чемпіонів. Але це була більше невдача команди, ніж тренера. Все залежить від командного духу та командної роботи", – цитує Кадара Динамоманія.

Нагадаємо, що сьогодні Динамо в рамках 5-го туру УПЛ перемогло Зірку з рахунком 3:0.