УКР РУС

Івердон-Спорт – Динамо: онлайн-трансляція матчу – велике повернення і шанс для 4 молодих

26 червня 2022 Читать на русском

Динамо спарингом з Івердон-Спорт починає підготовку до нового сезону. Склади та онлайн-трансляцію матчу дивіться на "Футбол 24".

Товариські матчі
завершено
-

Перша товариська гра після відпустки – частина благодійного турне Динамо Match for Peace! Stop the War! Київський клуб матчами проти клубів зі Швейцарії збирає гроші для українців, а заразом готується до кваліфікації Ліги чемпіонів 2022/23, де його чекає складний суперник, турецький Фенербахче. Сьогодні команді Луческу протистоїть Івердон-Спорт. У минулому сезоні другого дивізіону чемпіонату Швейцарії цей клуб посів лише 8 місце (з 10 команд).

Росія напала на Україну: Динамо урізало зарплати, реакція гравців збірної на ракетні удари по Києву

Гравцям збірної України, яка в червні провела серію з 5 офіційних поєдинків за 14 днів, надали додатковий відпочинок. Відтак сьогодні шанс отримують молоді виконавці. Зокрема, у центрі захисту виходять Боль і Біловар, які ще не грали за головну команду в офіційних матчах. Те саме стосується Олександра Яцика, 19-річного півзахисника молодіжки Динамо. Руслан Нещерет зазвичай теж виступав за команду U-19. Відзначаємо і камбек Цітаішвілі, який попередні сезони відіграв по орендах, виступаючи відразу за 3 клуби.

Стартовий склад Динамо: Нещерет – Кравченко, Боль, Біловар, Дубінчак – Яцик, Шепелєв, Буяльський (к), Цітаішвілі, Антюх – Бєсєдін

Запасні: Бойко, Вівчаренко, Бурда, Малиш, Ванат, Царенко, Андрієвський, Гармаш, Н. Волошин, Тимчик, В. Волошин, Дячук

Динамо не переграло Івердон-Спорт у першому матчі нового турне – супергол юного новачка, провал оборони