УКР РУС

Іван Яремчук: Динамо нічого нового не пропонує, грає як під копірку

7 жовтня 2018 Читать на русском

Екс-гравець Динамо Іван Яремчук прокоментував нинішню гру київської команди та ставлення гравців до своєї справи на прикладі матчу 2 туру групового етапу Ліги Європи проти Яблонця (2:2).

"Багато вийшло обрізок, привезли самі собі другий гол, бардак в захисті. Вести 2:0 і розтринькати таку перевагу – це неприпустимо. У всьому цьому повинен розібратися головний тренер і запитати з футболістів – чому сталася така обрізка, чому Піваріч поліз в обводку.

"Твіт за мотивами стогону про "молоду" команду": Джулай знову розкритикував Динамо

Думали після першого тайму, що перемога вже в кишені, можна обіграти суперника на напівзігнутих ногах. Як можна при стандарті тримати порожню зону, а не грати персонально. Зараз же модно грати в зонний захист, а не індивідуально, щоб потім можна було запитати – ти кого опікав. Чому їх навчають – не знаю.

Єдиний в команді, хто старається, у кого горять очі – це Циганков. Він може віддати хороший пас, обіграти, старається. А решта незрозуміло в що грають. Але Циганков не може нічого зробити один. Потрібно щоб партнери грали поруч, щоб було з ким відігратися. Але найнеприємніше – Динамо нічого не пропонує нового. Грають по одній і тій же кальці, як під копірку, і природно суперник їх добре вивчив.

Захисник Яблонца Говорка: На початку матчу ми припустились помилок, за які Динамо нас покарало

Незрозуміле рішення наставника не зробити вчасно заміну. Адже можна було спробувати випустити Дуелунда, який проявив себе в останньому матчі чемпіонату і забив непростий за виконанням м'яч. Видно, що у нього непоганий потенціал. Так дайте шанс. Одна заміна на 80-й хвилині, що не дала нічого. Де гравці, якими можна посилити атаку? Де ті "зірки", за яких віддали гроші, а вони не грають?

Мінус нашим командам, що вони до кінця не б'ються, як, наприклад, в Англії. Немає боротьби в кожному матчі, тому що наш чемпіонат слабкий. А потім не можемо перебудуватися, зіграти через силу. У Лізі чемпіонів і Лізі Європи помилок, які проходять у внутрішній першості, не прощають", – цитує Яремчука ua-football.