УКР РУС

Італійці забивають тричі. "Наполі" - "Борусія" - 2:1. ВІДЕО

18 вересня 2013 Читать на русском

У центральному поєдинку другого ігрового дня першого туру групового етапу Ліги чемпіонів італійський "Наполі" здобув перемогу над німецькою "Борусією".

Минулорічний фіналіст турніру, дортмундська "Борусія", у важкому поєдинку не зумів здобути хоча б нічию.

Протистояння у Неаполі подарувало вболівальникам апеннінської команди багато позитивних емоцій. Вже з перших хвилин поєдинку господарі поля заволоділи ініціативою й намагалися забити швидкий гол. Однак “Борусія” досить швидко зуміла відновити рівновагу й почала організовувати свої небезпечні атаки.

Відкрити рахунок у матчі вдалося лише на 29 хвилині. Відзначився Ігуаїн. Після забитого голу італійці не зменшили оберти й продовжили регулярно створювати проблеми поблизу воріт підопічних Кльопа. В одному з таких епізодів суддя матчу вилучив Вайденфелєра, який зіграв руками за межами штрафного майданчика. Таким чином на перерву команди пішли з різним настроєм: німці розуміли, що у другому таймі їм буде дуже важко, а італійцям залишалося лише закріпити свою перевагу.

Після відпочинку “Наполі” продовжив грати у свою гру, демонструючи спокійний та майже безпомилковий футбол. На 67 хвилині Інсіньє забиває другий гол та відправляє “чорно-жовтих” у нокдаун. Дортмундці намагалися вирівняти ситуацію, однак спромоглися лише на гол престижу, який забив Суніга у власні ворота. Кінцівка поєдинку була напруженою, однак рахунок більше не змінювався, що дозволило судді зафіксувати першу перемогу “Наполі” у цьому груповому етапі.

Склади команд:

"Наполі": 25. Пепе Рейна, 5. Брітос, 11. Маджо, 33. Альбіоль, 18. Суніга, 85. Бехрамі, 88. Інлер, 17. Гамшик, 7. Кальєхон, 9. Ігуаїн, 24. Інсіньє
Запасні: 1. Рафаель Кабрал, 27. Армеро, 28. Каннаваро П., 14. Мертенс Д., 16. Место, 20. Джемайлі, 19. Пандєв

"Борусія" Д: 1. Вайденфеллер, 15. Хуммельс, 29. Шмельцер, 4. Суботіч, 10. Мхітарян, 6. Бендер С., 16. Блащиковскі, 18. Шахін, 19. Гроскройц, 9. Лєвандовскі Р., 11. Ройс
Запасні: 20. Лангерак, 21. Кірх, 30. Гюнтер, 7. Хофманн, 17. Обамейянг, 37. Дурм, 23. Шібер

"Наполі" - "Борусія" - 2:1

Голи: Ігуаїн 29, Інсіньє 67, Суніга 87

93. Кінець матчу.

87. Гооооол!!! Інтрига повертається!  Хуан Суніга забиває у власні ворота.

67. Гооооооооол!!!!! Лоренцо Інсіньє забиває гол.

46. Другий тайм розпочався.

45+3. Перший тайм завершився.

45. Суддя вилучає з поля Вайденфелєра за гру рукою з-за меж штрафного майданчика!

39. Шмельцер отримує попередження.

36. Брітос отримує гірчичника!

33. Бехрамі отримує жовту картку!

29. Суніга виконав подачу з флангу, а Іґуаїн в дотик переправив кулю у сітку воріт!

26. Лєвандовскі виходить на побачення з голкіпером і пробиває по воротах, але Рейна рятує команду! М'яч відскочив до Ройса, який в дотик вистрілює з-за меж штрафного майданчика, але влучає у захисника.

22. Небезпечно біля воріт Наполі. Шахін пробиває по воротах після подачі з флангу, але Рейна без проблем забирає м'яч.

13. Інсіньє пробиває по воротах та техніку з гострого кута! М'яч прлітає мимо цілі.

1. Матч розпочався.