УКР РУС

Італія U-21 – Україна U-21: онлайн-трансляція матчу – другий поєдинок для Ротаня за добу

27 березня 2023 Читать на русском

Молодіжна збірна України зустрічається з Італією в контрольному поєдинку. Стартові склади і онлайн-відеотрансляція гри – в цій новині на "Футбол 24".

Товариський матч молодіжних команд Італія – Україна стартує о 21:00. Поєдинок приймає місто Реджо-ді-Калабрія. Обидві команди готуються до фінальної частини Євро-2023, яка пройде з 21 червня по 8 липня в Румунії та Грузії. Суперниками "синьо-жовтих" у груповому турнірі стануть Румунія, Іспанія і Хорватія.

Україна U-21 без Ротаня яскраво виграла перший матч у 2023 році – 5 голів, дурні пенальті і розкішні дії атаки

Кілька днів тому українська молодіжка обіграла Данію в спарингу. Переможний гол на останніх секундах гри забив Данило Сікан, який сьогодні потрапив у повністю оновлений стартовий склад, якщо порівнювати з тим поєдинком.

На цю гру з Італією прилетів головний тренер України U-21 Руслан Ротань, який ще у неділю керував діями національної збірної на Вемблі проти Англії (0:2).

Стартовий склад збірної Італії: Тураті – Ловато, Околі, Пірола – Белланова, Річчі, Фаджіолі, Бове, Удодже – Канчельєрі, Коломбо.

Стартовий склад збірної України: Нещерет – Лях, Таловєров, Батагов, Вівчаренко – Михайленко, Криськів, Бражко – Кащук, Сікан, В'юнник.

Пряма трансляція гри доступна на регіональних каналах Суспільного, YouTube-каналі УАФ та в цій новині на "Футбол 24".