УКР РУС

Італія боїться Матадора та Пістолєро. Анонс матчів 3-ого туру у групах "С" та "D"

24 червня 2014 Читать на русском

Настала пора вирішальних дуелей групового етапу мундіалю, після якого додому поїдуть італійці або уругвайці.

Італія  - Уругвай
19:00. "Естадіу дас Дунас", Натал.  ТБ-трансляція на ТРК "Україна", текстова онлайн-трансляція на"Футбол 24"

Коста-Ріка - Англія
19:00. "Естадіу Менейрау", Бело Горізонте. ТБ-трансляція на "Першому національному", текстова онлайн-трансляція на "Футбол 24"

Італія тремтить перед уругвайською "гол-машиною" Луїсом Суаресом і боїться завчасно покинути турнір у Бразилії. Чотириразовим чемпіонам світу достатньо нічиєї, аби залишитись у групі другими за Коста-Рікою.

"Нам слід провести фантастичний матч з гарячим серцем та холодною головою", - закликає капітан "Скуадри Адзурри" Джіджі Буффон. 

Натомість дворазові чемпіони світу з Південної Америки змушені лише перемагати, аби крокувати принаймні до свого подвигу з минулого ЧС у ПАР (четверте місце).

"Ця команда завжди доводила, що у складних ситуаціях вміє знаходити правильні відповіді. Гра з італійцями буде важкою, проте нам під силу перемогти", - заявив після перемоги над англійцями наставник уругвайців Оскар Табарес. 

Його візаві зі "Скуадри" Чезаре Пранделлі, натомість, ламає голову над "Пістолєро" та "Матадором".
"Не бачив ще такої дивовижної пари форвардів у жодній команді", - заявив Пранделлі про ударний дует уругвайців Суареса-бандита з пістолетом та Кавані-вбивці.

"Проблема номер один: Як їх зупинити?" - запитує "Gazzetta dello Sport".

"Пістолеро - це гольова машина, а Матадор - гравець збірної Уругваю, що перебуває у найоптимальнішій формі", - пояснюють газетярі.

Інший матч групи великої ролі не відіграє. Коста-Ріка забронювала собі місце під сонцем 16 найкращих, тож у поєдинку проти підопічних Роя Хождсона представники Центральної Америки можуть перевірити свою витривалість та й при потребі перше місце закріпити за собою. Можна трохи гольового фрістайлу продемонструвати, аби було "солодше" родоначальникам повертатись на Туманний Альбіон. Забити також личило б англійцям. Привезти в Англію бублики у графі очок і підтримка у впертого Ходжсона змаліє.

Греція - Кот-д'Івуар
23.00, "Естадіу Кастелау", Форталеса. ТБ-трансляція на ТРК "Україна", текстова онлайн-трансляція на "Футбол 24"

Японія - Колумбія
23.00, "Арена Пантанал", Куяба. ТБ-трансляція на "Першому національному", текстова онлайн-трансляція на "Футбол 24"

Греція - Кот-д'Івуар - битва за друге місце! Колумбія вже забронювала собі перше місце завдяки двом перемогам. Івуарійці поки що перебувають на другому місці, маючи три очка. Проте обійти "слонів" не проти японці та греки, у яких поки що по одному очку. Японці дуже залежать від результату паралельного поєдинку, проте зобов'язані перемагати Колумбію. Якщо ж Берег Слонової Кістки переможе греків, то варіантів у групі не буде. Кот-д'Івуар потрапляє у плей-офф, а Японія, навіть якщо розгромить Колумбію, залишиться третьою. Грекам, щоб продовжити боротьбу на турнірі, необхідно забивати якнайбільше у ворота "слонів" і сподіватись, що Японія таки не виграє у колумбійців. Якщо ж японці таки дотиснуть представників Південної Америки, то тоді власника другого місця (у разі перемоги греків) доведеться визначати за різницею м'ячів, де у японців суттєва перевага.