УКР РУС

Італія – Швеція. Євро-2016. Анонс

17 червня 2016 Читать на русском
Автор: Олександр Москаленко

"Футбол 24" представляє анонс матчу 2-го туру групи D Євро-2016, в якому зійдуться національні збірні Італії та Швеції.

Італія – Швеція

17 червня, 16:00. Тулуза. "Стадьом де Тулуз" (Муніципальний стадіон)

Головний арбітр: Віктор Кашшаї (Угорщина)

Телетрансляція на каналі "Футбол 2", а також текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Італія підходить до матчу зі Швецією після впевненої перемоги над Бельгією. "Скуадра Адзурра" показала, що серйозно налаштована на успіх в турнірі, а зі Швецією спробує закріпити успіх. Шведи ж мали непростий поєдинок з Ірландією, а тепер мусять вигадати щось неординарне для того, щоб взяти бодай 1 очко в протистоянні з італійцями.

Італія впевнено стартувала на Євро-2016, здолавши зіркову Бельгію

Італія - чи не єдина топ-команда, яка по-справжньому продемонструвала, що має амбіції здобути трофей на Євро-2016. Матч із Бельгією (в якій куди не глянь одні імениті гравці) показав, що італійців не цікавлять ані імена, ані котировки букмекерів. Підопічні Антоніо Конте без зайвих слів роблять свою справу, і посідають ту позицію в групі, на яку заслуговують. Зі Швецією італійцям потрібно продовжити переможну ходу, аби зняти питання про вихід до наступної стадії турніру. Кадрова ситуація в команді дозволяє варіювати складом, але на декого головний тренер, схоже, розраховувати не зможе. Мова йде про нападника Граціано Пелле, який напередодні пропустив тренування і може поступитися місцем в старті, наприклад, Чіро Іммобіле.

Швеція вирвала нічию в непоступливих ірландців

Команда Златана Ібрагімовіча спромоглася лише здобути нічию в матчі з Ірландією. Цей результат можна вважати позитивним для шведів, адже по ходу протистояння вони поступалися в рахунку. Сьогодні перед ними буде стояти ще більш непросте завдання, адже матч із Італією - це завжди випробування для будь-якого колективу. Сподіватися на перемогу шведи навряд чи зможуть, хоча лідер атак Ібрагімовіч може витиснути максимум навіть із напівмоменту.

Орієнтовні склади

Італія: Буффон - Барцальї, Бонуччі, К'єлліні - Кандрева, Пароло, Де Россі, Джаккеріні, Дарміан - Іммобіле, Едер.

Швеція: Ісакссон - Лустіг, Нільссон-Лінделеф, Гранквіст, Ольссон - Ларссон, Левіцкі, Форсберг, Чельстрем - Ібрагімовіч, Берг.

Під питанням: Граціано Пелле (пошкодження) – Італія.

Людина дня. Антоніо Конте