УКР РУС

Історія команд. "Валенсія" - "кажани", яких бояться "Реал" та "Барселона"

9 жовтня 2013 Читать на русском

Коли за титул чемпіона країни доводиться змагатись із "Реалом" та "Барселоною", здається, що найкраще на що можна сподіватись – це третя сходинка та домінування над рештою суперників. Але чому б не замахнутись на самісіньку вершину?

Тріумф у цьому випадку стане особливо пам’ятним - залишити позаду каталонців та мадридців із їхніми невикопними ресурсами - все ж звитяга неабияка. Гранди-грандами, та все ж чому б не скористатись можливістю вистрибнути із засідки? Тим паче тоді, коли і справді є що продемонструвати на футбольному полі? Якими б могутніми не були "Барса" та "Реал", утім, запропонувавши їм командну злагодженість, помножену на власні майстерність  та характер, не варто й на диво сподіватись - успіх здасться цілком заслуженим, а не отриманим як подарунок із неба. Ну а у важку хвилину завжди прийдуть на допомогу ті, хто вже давно чекають на тріумф своїх улюбленців. І тут можна не сумніватись - переживши із командою чимало невдач, вони у відповідальний момент точно не підведуть.

Затьмарити своїм футболом гру “Барселони” та “Реала” у іспанській Ла Лізі змогли небагато команд. “Валенсії” це вдавалось неодноразово. Утім, і у Європі вона зуміла наробити чимало галасу.

І усе це завдяки незабутнім командам. Деякі з них, попри те, що так і не змогли поповнити клубний музей престижними трофеями, все-одно назавжди залишились у серцях уболівальників. Все ж футбол – це не лише тріумфи, а й пристрасть. Детальніше про історію "Валенсії" - у нашій програмі.