УКР РУС

Іспанські ЗМІ вважають, що Салах незаслужено став гравцем тижня в ЛЧ – чому єгиптянин переміг Роналду?

6 квітня 2018 Читать на русском

Нападник Ліверпуля Мохамед Салах не зовсім заслужено був визнаний найкращим гравцем тижня у Лізі чемпіонів, вважає мадридське видання Marca.

В Іспанії вважають, що Салах, на рахунку якого гол та асист у матчі проти Манчестер Сіті, переміг у голосуванні на офіційному сайті УЄФА "завдяки великій армії прихильників зі своєї батьківщини".

Салах отримав більше 1 млн голосів на виборах президента Єгипту

Marca відзначає, що Рома у певний момент перестала робити опитування на своєму офіційному сайті щодо найкращого гравця команди, бо Салах завжди здобував перемогу, навіть якщо не заслуговував на неї.

Крім цього, мадридське видання пише, що в Єгипті з населенням у 93 мільйони Салах є обличчям таких брендів як Vodafone, Pepsi та Über, і за популярністю він значно випереджає Мессі та Роналду.

Нагадаємо, що у опитуванні на найкращого гравця за підсумками перших матчів 1/4 фіналу Ліги чемпіонів Салах набрав на 20% більше голосів від Роналду, який оформив феєричний дубль у ворота Ювентуса.

"Він – кращий від Мессі та Роналду". Як Мохамед Салах шматує суперників Ліверпуля, приваблює Реал і рятує Єгипет від голодної смерті