УКР РУС

Іспанія U-21 – Україна U-21: де дивитися 1/2 фіналу молодіжного Євро-2023

5 липня 2023 Читать на русском

Збірні України та Іспанії зустрічаються в півфіналі Євро-2023 U-21. Де дивитися матч та на якому каналі, підкаже "Футбол 24".

Матч Іспанія U-21 – Україна U-21 відбудеться у середу, 5 липня. Стартовий свисток на арені Стяуа в Бухаресті пролунає о 22:00 за київським часом. "Футбол 24" проведе текстову онлайн-трансляцію гри.

Іспанія – Україна: передматчева прес-конференція Ротаня – про кадрові втрати, камбек Ваната й бажання вийти у фінал Євро

Іспанія U-21 – Україна U-21: де дивитися поєдинок

Півфінал Євро-2023 можна переглянути безкоштовно. Матч Іспанія – Україна онлайн покаже Суспільне Спорт на своєму сайті, а також у YouTube. Трансляція водночас пройде на регіональних телеканалах суспільного мовлення (в ефірі T2, кабельних мережах та IPTV). Ще одну можливість подивитися гру надає MEGOGO.

Зауважимо, що це буде другий матч команд на цьому турнірі. Вони зустрічалися в третьому турі групового етапу. Тоді тренери випустили резервні склади, які розписали нічию з рахунком 2:2. За рівності очок перше місце у квартеті посіли піренейці, адже мали кращу різницю м'ячів. У чвертьфіналі Іспанія обіграла Швейцарію (2:1), а Україна – Францію (3:1).

"Активував режим Мессі". Мудрик порвав пресу та фанів магією проти Франції: порівняння з легендами і небачені епітети