УКР РУС

"Ми страждали через Мудрика": наставник Іспанії – про рецепт перемоги над Україною на Євро-2023fire

6 липня 2023 Читать на русском

Головний тренер збірної Іспанії U-21 Санті Денія поділився враженнями від матчу 1/2 фіналу Євро-2023 проти України.

"Ідея про володіння м'ячем є головною в нашій ігровій моделі. Такою вона була перед грою. Ми почали програвати, але команда продовжує вірити в ідею гри. Головне – перемога, а не забиті м'ячі. Зараз я думаю про відновлення, у нас буде тривала поїздка... Я щасливий, що Іспанія дійшла до фіналу, і зараз важливо продовжувати вдосконалюватися, щоб підійти до фінального поєдинку в найкращих умовах.

Іспанія – Україна: післяматчева прес-конференція Ротаня – про затримку в ангарі аеропорту перед грою і зникнення Мудрика

Тренери тут для того, щоб спробувати допомогти цій групі талановитих гравців. У першому таймі, коли м'яч був відкритий на нашому правому фланзі, ми страждали через Мудрика. Ми намагалися внести деякі тактичні зміни. Важко порушувати синергію Міранди та Серхіо Гомеса, але команда потребувала змін. Так само як і позиція Баени та Бланко, який отримав жовту... Можливо, він повинен був зробити це трохи раніше.

Переліт до Грузії на фінал Євро-2023? У нас все дуже добре тут, в Бухаресті. Все ідеально, і ми хотіли б зіграти фінал тут, але зараз настав час їхати до Грузії, і ми цьому теж дуже раді", – наводить слова Денії Today Times.

Нагадаємо, що Іспанія U-21 розгромно перемогла Україну (5:1) та вийшла у фінал Євро-2023, де зіграє проти Англії.

"Інтера не буде": Мудрик – аномалія, Ротань – не тактичний геній, розмова про 40 лямів відкладається