УКР РУС

Іспанія – Туреччина. Євро-2016. Анонс

17 червня 2016 Читать на русском
Автор: Олександр Москаленко

"Футбол 24" представляє анонс матчу 2-го туру групи D Євро-2016, в якому зійдуться національні збірні Іспанії та Туреччини.

Іспанія – Туреччина

17 червня, 22:00. Ніцца. "Альянц Рів'єра"

Головний арбітр: Мілорад Мажіч (Сербія)

Телетрансляція на каналі "Україна", а також текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Статистика особистих зустрічей Іспанії і Туреччини показує, що у першої збірної більше шансів здобути перемогу, адже турки не можуть здолати іспанців аж від 1954-го року. Але сьогодні може статися що завгодно, адже іспанці зараз не в найкращій формі, а їх суперник достатньо мотивований, щоб перервати прикру історичну тенденцію.

Іспанці відсвяткували непросту перемогу над Чехією

Збірна Іспанії ось уже 52 роки не програє Туреччині. Останній раз команди зустрічалися у відбірковому раунді до фінальної частини ЧС-2010, тоді "Фурія Роха" виграла у турків обидва матчі. Що ж до Євро-2016, то іспанці не надто впевнено провели стартовий поєдинок проти чехів, ледь не втративши цінні 3 очки. Лише фінальний "штурм" допоміг їм здобути перемогу і спокійно готуватися до матчу з Туреччиною. Але якщо підопічні Вісенте дель Боске сподіваються на продовження боротьби за трофей, то якість гри їм, безумовно, потрібно підтягнути.

Туреччина не найкращим чином провела матч з хорватами

Команда Фатіха Теріма знаменита своєю експресивною вдачею, адже іноді з нею можуть відбуватися цілком дивовижні речі. В минулому матчі з хорватами турецького дива, на жаль, не сталося, але ніхто не може гарантувати, що від цього застраховані іспанці. Туреччина вже неодноразово доводила, що невдачі на початку лише додають їм мотивації і часто підштовхують турків до сміливих дій, які приносять результат. Що ця емоційна пара команд зможе продемонструвати на полі – до кінця не зрозуміло, але нудьгувати глядачі поєдинку точно не будуть.

Орієнтовні склади

Іспанія: Де Хеа – Хуанфран, Рамос, Піке, Альба – Бускетс, Іньєста, Фабрегас – Сілва, Мората, Ноліто.

Туреччина: Бабаджан – Генюл, Топал, Балта, Еркін – Туфан, Інан, Озьякуп – Чалханоглу, Тосун, Туран.

З'явилася символічна збірна 1 туру Євро-2016 за версією ЗМІ