УКР РУС

Іспанія – Польща: Луїс Енріке зберігає оптимізм після другої нічиєї поспіль на Євро-2020

20 червня 2021 Читать на русском

Головний тренер збірної Іспанії Луїс Енріке прокоментував нічийний результат у 2-му поспіль матчі "Фурії Рохи" на Євро-2020.

"Мені дуже хочеться скоріше переглянути матч і все проаналізувати. Відчуття не найкращі. Можливо, ми перевершували суперника, але цього недостатньо для перемоги. Мені сподобалася Польща, їй вдалося створити багато моментів. Іспанія занадто сильно старалася перемогти, але не створювала явних моментів. І шкода, що нам не вдалося реалізувати пенальті у вирішальний момент.

Іспанія – Польща – 1:1 – відео голів та огляд матчу

Я очікував більшої переваги від Іспанії, але ми її не добилися. Ми хотіли перемогти, але навіть нічиєї в цьому матчі нам може вистачити, якщо виграємо в останньому турі. Тоді Іспанія навіть може стати першою в групі. Ніхто не говорив, що буде легко", – наводить слова Енріке AS.

Нагадаємо, "Фурія Роха" не змогла здобути перемогу в другому поспіль поєдинку на Євро-2020, розписавши мирову з поляками (1:1). Іспанія мала реальну можливість вирвати перемогу, але Жерар Морено не реалізував пенальті, пробивши у стійку.

Польща розписала нічию з Іспанією, зберігши шанси на 1/8 фіналу Євро-2020 – "Фурія Роха" на межі вильоту з турніру