УКР РУС

Іспанія – Польща: Луїс Енріке назвав єдиного гравця "Фурії Рохи", який точно зіграє у матчі Євро-2020

18 червня 2021 Читать на русском

Головний тренер збірної Іспанії Луїс Енріке поділився очікуваннями від майбутнього матчу 2-го туру групового етапу проти Польщі.

"Мората? Так, він гратиме з самого початку. Я хочу, щоб він продовжував робити те саме, що він робить в атаці та обороні. Завтра ми будемо грати з Моратою та десятьма іншими. Бускетс? Він міг би зіграти. Серхіо працював удома, і ми постійно з ним контактували. Він зміг тренуватися, це було так, наче він тут, з нами.

"Наступного разу Мората заб'є тричі і закриє всім рота": Ляпорту довелося захищати горе-бомбардира Іспанії

Свист на адресу збірної Іспанії? Я б радив уболівальникам свистіти тренеру, якщо вони побачать апатію, якщо бачитимуть, що все катастрофічно. Газон? Є люди, які працюють у найкращих умовах. Очевидно, що вони можуть бути кращими, але проти Швеції були створені хороші умови. Ми зосереджені на тому, що ми можемо контролювати", – наводить слова Енріке Marca.

Нагадаємо, збірна Іспанії не змогла забити у ворота Швеції (0:0), а в основному складі "Фурії Рохи" вийшов Альваро Мората. Наразі іспанці посідають третє місце у групі E, маючи в активі 1 очко. Поєдинок проти Польщі відбудеться вже завтра, 19 червня, початок о 22:00.

Швеція вистояла у Севільї, розписавши нічию з Іспанією на Євро-2020 – Ісак виблискує, Мората знову тягне "Фурію" на дно