УКР РУС

Ісмаїлі: Відчуваєш величезну відповідальність, коли на стадіоні присутні такі люди як Тіте

7 грудня 2017 Читать на русском

Захисник Шахтаря Ісмаїлі прокоментував перемогу своєї команди в матчі Ліги чемпіонів проти Манчестер Сіті (2:1), що дозволило "гірникам" пробитися в плей-офф турніру.

"Дуже важливо було перемогти Манчестер Сіті. Ця команда провела надзвичайну серію без поразок, і ми всі радіємо, що змогли здолати такого міцного суперника.

Шахтар продемонстрував відмінний футбол, надто в першому таймі. Маємо привітати один одного й усіх уболівальників "гірників із виходом в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Наразі ж необхідно зосередитись на заключному матчі національної Прем’єр-ліги із Зорею.

Пятов: Могли забивати більше, ніж два голи

Як вдалося обіграти Едерсона? Голкіпер Сіті далеко вийшов, і я зміг прокинути м’яч та забити в порожні ворота. Дякувати Богу, що все склалося саме так. Ми всі дуже щасливі.

Присутність на матчі Тіте стало додатковою мотивацією? Звісно, завжди відчуваєш величезну відповідальність, коли на стадіоні присутні такі люди. Проте для нас найголовнішим було вийти в плей-оф Ліги чемпіонів. Усі розуміли, наскільки ця перемога є важливою для клубу", – цитує Ісмаїлі офіційний сайт Шахтаря.

Нагадаємо, Шахтар вдома виграв у Манчестер Сіті з рахунком 2:1 й пробився до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.