УКР РУС

Ісландія – Україна. Післяматчева прес-конференція Андрія Шевченка

6 вересня 2017 Читать на русском

Наставник збірної України Андрій Шевченко прокоментував поразку від Ісландії в рамках 8 туру відбору ЧС-2018.

– Збірна України провела сильний перший тайм. Що сталося у другому таймі?

Перший м'яч і був тим важливим моментом в грі. Команда добре контролювала гру. М'яч, який пропустила команда, 10 хвилин ми від нього відходили. Незважаючи на це, створювали моменти. По першому голу треба подивитися момент, не збираюся суддям говорити ні про що. Нам забили м'яч зі спірного моменту, його треба подивитися.

Ісландія впевнено перемогла Україну

– Чому поміняли деяких гравців? Є неписане правило, що переможний склад не міняють.

Багато хлопців витратили багато зусиль. Був довгий переліт. Випустив нових футболістів. Ракицький готувався до гри. Вважали за потрібне поставити, знаючи, що буде більший контроль м'яча. Дві гри поспіль грати у нас є складність в тому, що приїжджають гравці, які не грають в клубах. Я знав про це, але у нас немає замін. Якісь позиції, особливо в другому таймі, випали.

З точки зору результату, ми програли, з точки зору гри ні в якому разі! Спірний момент вирішив результат матчу. Тут дуже важко грати. Команда силова, з високими потужними гравцями. Як забили м'ячі контратаки, лізли вперед. Нічого поганого не можу сказати.

Багато критики уболівальників з приводу гри в центрі поля.

Маліновський провів непоганий матч. Степаненко в кінці матчу втомився. Хотіли випустити більш технічних гравців, які могли б знайти простір між лініями. Моменти створювалися, не було реалізації.

З огляду на, що турки перемогли, які шанси на вихід з групи?

Говорили про це з першої прес-конференції тут немає простих матчів і не буде. Є 4 команди, які борються за два місця. Коли команди приїжджають до Києва, ніхто звідти просто так не поїде! Все вирішиться в останній грі, розповів Шевченко.

Туреччина мінімально обіграла Хорватію