УКР РУС

Іщенко: Динамо має бути запрограмованим на результат

20 серпня 2017 Читать на русском

Футбольний експерт Олександр Іщенко поділився очікуваннями від матчу 6-го туру УПЛ Динамо – Сталь.

"Гра зі Сталлю відбудеться після виїзного поєдинку кваліфікації Ліги Європи проти Марітіму та тривалого перельоту. Мабуть, це буде одна з найскладніших поїздок. Але я думаю, Динамо має просто бути запрограмованим на результат, адже ми не маємо права втрачати очки так, як сталося в Полтаві. Тим паче цього не можна допускати вдома з будь-яким суперником. Бувають моменти, коли потрібно змусити себе вийти на поле, повністю викластися та зіграти з максимальною самовіддачею. Необхідно зробити все, щоб перемогти, причому зробити це переконливо – тоді команда сама собі допоможе відновитися.

Динамо – Сталь. Анонс

Концентрація на Лізі Європи замість УПЛ? Такого бути не може. Думаю, хлопці й самі це усвідомлюють. Помітно, наскільки гравці переживають через невихід до групового етапу Ліги чемпіонів. Зокрема, Ярмоленко казав, що сльози навертаються на очі, коли згадує матч-відповідь із Янг Бойз. Відповідальність має бути, й вона є – як у єврокубках, де ми просто зобов’язані проходити до групового турніру, так і у внутрішньому чемпіонаті, де команда має зробити все, щоб на зимову перерву піти з максимальним результатом.

Сталь? Перш за все, те, що це один із наймолодших колективів у чемпіонаті, якщо не наймолодший. Звісно, брак досвіду вже позначився. Сталі потрібно швидше дорослішати, позбуватися дитячих помилок та розуміти, що чемпіонат суворо спитає за кожне втрачене очко", – цитує Іщенка офіційний сайт ФК Динамо.

Матч Динамо – Сталь відбудеться сьогодні, 20 серпня. Початок о 19:30.